Αγαπητοί μαθητές και αγαπητές μαθήτριες,

Μια καινούρια σχολική χρονιά αρχίζει, ένα νέο συναρπαστικό ταξίδι προς τη γνώση ξεκινά!!! Ας το αντιμετωπίσουμε με δύναμη και αισιοδοξία!!!  Βάλτε καινούργιους στόχους, οργανώστε το πρόγραμμά σας, διευθετήσετε τις δραστηριότητές σας και δημιουργήσετε ένα πρόγραμμα μελέτης, που να σας επιτρέψει  να κερδίσετε το στοίχημα της επιτυχίας.  Μάθετε να απαιτείτε τη γνώση. Είναι δικαίωμα και κατάκτηση των ανθρώπων.

Εμείς, οι καθηγητές σας, δεσμευόμαστε να δουλέψουμε σκληρά, για να σας προσφέρουμε, όχι μόνο γνώσεις, δεξιότητες και  ικανότητες, αλλά να αναπτύξουμε την κριτική σας σκέψη και την προσωπικότητα,   ώστε να γίνετε ικανοί να διαχειρίζεστε και να επιλύετε μόνοι σας τα προβλήματα της καθημερινής σας ζωής. Θέλουμε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες, για να καλλιεργήσετε τα ειδικά σας ενδιαφέροντα, ενεργώντας πάντοτε μέσα στο πλαίσιο της ίσης μεταχείρισης και της σωστής και δίκαιης αντιμετώπισης.

 Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Τα παιδιά σας είναι και δικά μας παιδιά!!! Για το δικό τους καλό, λοιπόν, και για το καλό της κοινωνίας που ζούμε, σας θέλουμε δίπλα μας ενεργούς, ώστε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για αυτά!!!

Αγαπητοί και αγαπητές εκπαιδευτικοί,

Ας κάνουμε πράξη τη ρήση του Ν.Καζαντζάκη για τον ιδανικό δάσκαλο και ας γίνουμε γέφυρες για να περάσουν αντίπερα οι μαθητές μας κι όταν πια θα τους έχουμε διευκολύνει το πέρασμα, ας τις  αφήσουμε να γκρεμιστούν , ενθαρρύνοντας τους να φτιάξουν τις δικές τους γέφυρες.

Καλή δύναμη να έχετε, με λογισμό και μ’ όνειρο!!!

Η Διευθύντρια και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Γυμνασίου Τζερμιάδων

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *