Διπλή χαρά για τη σχολική κοινότητα του Γυμνασίου Τζερμιάδων!!!

Όχι μόνο για τους πίνακες που κατέφθασαν στο σχολείο μας την Παρασκευή 01 Δεκεμβρίου 2023 αλλά κυρίως για την ευγενική προσφορά ενός συντοπίτη μας, του κου Παναγιωτάκη Γεώργιου, ζωγράφο, από το Λαγού Οροπεδίου Λασιθίου, που αποφάσισε να αφιερώσει το χρόνο του και τη δημιουργική του φαντασία για το σχολείο μας. Είναι τόσο μεγάλη η κινητήριος δύναμη της προσφοράς που κάνει τον ευεργετηθέντα να νιώθει  εξίσου δυνατός μέσα στην έννοια της συλλογικότητας και της προσφοράς…

Και τι πρωτότυπη η ιδέα της σύλληψης…Σαν άλλος Ιανός με δύο πρόσωπα!!! Ένας μεγάλος πίνακας (1,50*1,00) που απεικονίζει το Οροπέδιο το καλοκαίρι και ένας λίγος μικρότερος (1,00*0,70) με πλημμυρισμένο χειμωνιάτικο τοπίο. Έκπληκτη,  μάλιστα, τον άκουσε να ξεδιπλώνει την  καλλιτεχνική του σκέψη, λέγοντας μου ότι ήθελε να δουν τα παιδιά αυτές τις δυο χαρακτηριστικές εικόνες του τόπου μας, μια για το καλοκαίρι και μία για το χειμώνα.

Οι μαθητές και μαθήτριες, ο Σύλλογος Διδασκόντων και η Διεύθυνση του Γυμνασίου Τζερμιάδων  τον ευχαριστούμε πάρα πολύ και για την αποτύπωση εικόνων του παρελθόντος που απεικονίζουν οι πίνακες του αλλά και για την ευγενική του και ανιδιοτελή προσφορά.

Του ευχόμεθα να έχει υγεία και δημιουργική σκέψη!!!!