Στο Τζερμιάδων σήμερα 15 Μαρτίου  2024, ημέρα Παρασκευή  και ώρα 13.00 μ.μ, στο γραφείο της Διευθύντριας του Γυμνασίου Τζερμιάδων, συνεδρίασε η επιτροπή  αξιολόγησης προσφορών των ταξιδιωτικών γραφείων που συστάθηκε με την υπ. πράξη 21/15-03-2024 της Διευθύντριας του Σχολείου για την αποσφράγιση των προσφορών που κατέθεσαν τα ταξιδιωτικά γραφεία για την εκπαιδευτική επίσκεψη της Α΄, Β΄ και Γ΄ Γυμνασίου του σχολείου μας στο Ρέθυμνο στο πλαίσιο των 6ων Ρητορικών Αγώνων, από 19 έως 21 Απριλίου 2024,  σύμφωνα με την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα της ΔΔΕ Λασιθίου, ακολουθώντας  τα προβλεπόμενα στην Υ.Α. 20883/ΓΔ4/12-02-2020 (ΦΕΚ 456/Β/13-02-2020).

Η επιτροπή διαπίστωσε ότι κατατέθηκαν εμπρόθεσμα  6 προσφορές, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην προκήρυξη   από τα παρακάτω ταξιδιωτικά γραφεία:

  1. COSTAS ARMYRAS TAXIDIA,         2. GRAND TOURS      3. ΚΑΛΑΜΑΚI travel,         4. Κtravel,       5. EUROTRANS PC IKE,          6. KALDI TOURS

Οι προσφορές αυτές αποσφραγίστηκαν κατά σειρά εισερχομένου πρωτοκόλλου κατάθεσης, ενώπιον της επιτροπής και το περιεχόμενο τους ετέθη υπόψην των μελών. Αφού τις αξιολόγησαν, η επιτροπή αποφάσισε να αναθέσει την οργάνωση της εκπαιδευτικής εκδρομής του σχολείου μας στο ταξιδιωτικό γραφείο EUROTRANS PC IKE, επειδή κρίθηκε ως η πλέον συμφέρουσα προς όλες τις παραμέτρους της (προσωπική προσφορά για το σχολείο μας ανάλογα με το συγκεκριμένο αριθμό μαθητών και ανάλογη τελική τιμή ανά άτομο, χρήση πιστωτικής κάρτας, ποιοτικά χαρακτηριστικά ξενοδοχείων).

Για το λόγο αυτό συντάχθηκε η παρούσα πράξη και υπογράφεται ως ακολούθως:

Η Διευθύντρια                                                                                                                               Τα μέλη