https://g.co/kgs/ZrgGDLo

ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ,  ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΤΖΕΡΜΙΑΔΩΝ

Στο Τζερμιάδων σήμερα 05 Φεβρουαρίου  2024, ημέρα Δευτέρα και ώρα 10.00 π.μ, στο γραφείο της Διευθύντριας του Γυμνασίου Τζερμιάδων, συνεδρίασε η επιτροπή  αξιολόγησης προσφορών των ταξιδιωτικών γραφείων που συστάθηκε με την υπ. πράξη 16/26-01-2024 της Διευθύντριας του Σχολείου για την αποσφράγιση των προσφορών που κατέθεσαν τα ταξιδιωτικά γραφεία για την εκπαιδευτική επίσκεψη της Α΄, Β΄ και Γ΄ Γυμνασίου του σχολείου μας στα Ιωάννινα ή στην Αθήνα, σύμφωνα με την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα της ΔΔΕ Λασιθίου, ακολουθώντας  τα προβλεπόμενα στην Υ.Α. 20883/ΓΔ4/12-02-2020 (ΦΕΚ 456/Β/13-02-2020).

Η επιτροπή διαπίστωσε ότι κατατέθηκαν εμπρόθεσμα  3 προσφορές, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην προκήρυξη για Ιωάννινα και 3 για Αθήνα  από τα παρακάτω ταξιδιωτικά γραφεία:

  1. Kaldi Tours, 2. Via Travel, 3. EUROTRANS PC IKE

Οι προσφορές αυτές αποσφραγίστηκαν κατά σειρά εισερχομένου πρωτοκόλλου κατάθεσης, ενώπιον της επιτροπής και το περιεχόμενο τους ετέθη υπόψην των μελών. Αφού τις αξιολόγησαν, η επιτροπή αποφάσισε να αναθέσει την οργάνωση της εκπαιδευτικής εκδρομής του σχολείου μας στο ταξιδιωτικό γραφείο Eurotrans από 02-06 Απριλίου 2024, επειδή κρίθηκε ως η πλέον συμφέρουσα προς όλες τις παραμέτρους της (τελική τιμή, ένα δωρεάν εισιτήριο, συνοδό γραφείου, κεντρικό ξενοδοχείο).

Για το λόγο αυτό συντάχθηκε η παρούσα πράξη και υπογράφεται ως ακολούθως:

Η Διευθύντρια                                                                                                                               Τα μέλη