ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

 

Η  «Αναγέννηση» φέρνει την αναγέννηση στο Γυμνάσιο Τζερμιάδων

Η  Δύναμη της συλλογικότητας

Η συλλογικότητα χαρακτηρίζεται από την ωριμότητα και το επίπεδο συνεργασίας των μελών μιας ομάδας για την επίτευξη κοινών στόχων και τη δημιουργία κλίματος που βοηθά στην πρόοδο ενός συνόλου. Έτσι, ενήργησε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τζερμιάδων «Αναγέννηση» σήμερα Τρίτη 05/12/2023. Από μια συνάντηση… από μια συζήτηση…. η ιδέα προχώρησε ομόφωνα και έγινε πράξη· δώρισαν ένα φωτοτυπικό-εκτυπωτικό πολυμηχάνημα, απαραίτητο για την εκπαιδευτική διαδικασία, ειδικά μετά το σεισμό στις 27/09/2021 που το Γυμνάσιο  μεταφέρθηκε στο πρώην Δημοτικό Σχολείο Τζερμιάδων.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τζερμιάδων «Αναγέννηση» είναι πολύ δραστήριος σύλλογος με μεγάλη ιστορία και παρακαταθήκη και είναι συχνά αρωγός στις ανάγκες όλων μας.

Οι μαθητές και μαθήτριες του Γυμνασίου Τζερμιάδων, ο Σύλλογος Διδασκόντων και η Διεύθυνση του σχολείου τους ευχαριστούν από καρδιάς για την ευγενική τους προσφορά. Η πολύτιμη προσφορά του τεχνολογικού αυτού εξοπλισμού θα διευκολύνει και το έργο των εκπαιδευτικών του σχολείου μας  και θα εξυπηρετήσει τις μαθησιακές ανάγκες  των μαθητών και μαθητριών μας.

 

Πατεράκη Γιάννη, πρόεδρε

Κοντογιάννη Χάρη, ταμία

Πλατή Γεωργία, αντιπρόεδρε,

Κουναλάκη Ελένη, γραμματέα

Βισκαδούρο Ιωαννη, Τονια Ματθαιακη, Μαρια Κοκκινη, μέλη,

είμαστε ευγνώμονες για την πολύτιμη βοήθειά σας προς όφελος της εκπαιδευτικής κοινότητας του Σχολείου μας και ελπίζουμε ότι η γενναιόδωρη προσφορά σας  θα βρει κι άλλους μιμητές!