Επίσκεψη του Διευθυντή ΔΔΕ Λασιθίου στο Γυμνάσιο και Λύκειο Τζερμιάδων

Την Παρασκευή 29/09/2023, στο πλαίσιο της συνεργασίας της Δ.Δ.Ε. με τα σχολεία του Λασιθίου, ο Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Λασιθίου, κος Αθανάσιος Κατσαγκόλης, επισκέφτηκε τα σχολεία της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Οροπεδίου Λασιθίου, ήτοι το Γυμνάσιο και το Λύκειο Τζερμιάδων. Στην επίσκεψή του αυτή τον συνόδεψε η κα Δ. Δρετάκη, υπεύθυνη εκπαιδευτικών θεμάτων με τη κα Α. Μανιαδάκη, ο κος Παπαδόπουλος, προϊστάμενος του τμήματος προσωπικού με τον κο Αντώνιο Τσουμπό, και η Α. Σαρρή, υπεύθυνη του νεοσύστατου τμήματος για τα ευρωπαϊκά προγράμματα Erasmus και eTwinning, καθώς και ο υπεύθυνος του γραφείου Φυσικής Αγωγής της Δευτεροβάθμιας και αντιδήμαρχος του Δήμου Οροπεδίου Λασιθίου σε θέματα Παιδείας, κος Δ. Τζιράκης.

Ο κος Κατσαγκόλης, παρουσία του  Δημάρχου, κου Ι. Στεφανάκη και του επιτελείου  του,  συζήτησε με τους Διευθυντές, κα Κυπριωτάκη και κο Πουλάκη αντίστοιχα,  με το Σύλλογο Καθηγητών των δύο σχολείων, με εκπροσώπους των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων αλλά και των μαθητικών κοινοτήτων για τα τρέχοντα θέματα της υπηρεσιακής και εκπαιδευτικής διαδικασίας, εστιάζοντας και στο στεγαστικό πρόβλημα σχολικών κτιρίων που ταλανίζει την περιοχή μετά το σεισμό της 27ης Σεπτεμβρίου 2021.

Τον ευχαριστούμε θερμά γι’ αυτή του την επίσκεψη που για μας στο Οροπέδιο με όλες τις ιδιαίτερες συνθήκες της περιοχής και την απόσταση από τα αστικά κέντρα, θεωρούμε πολύτιμη.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *